Vælg en side

Knytte armbånd vejledning sådan bruges knyttebræt

 

Knyttebræt til armbåndNu kan du lave perfekte armbånd hver gang, med dette nye smarte værktøj til knytte armbånd, nu får dine armbånd altid samme længde og bliver mere ens i knytningen.

Knyttebrættet leveres med diverse låse monteret og klar til at gå i gang, der medfølger et sæt ekstra låse til knyttebrættet, det er muligt at udskifte låsene på brættet hvis der ønskes at bruge en anden model.

Der medfølger følgende låse. vare nr: 49114 – 49341 – 49420 – 49024 – 47050 – 47055

Køb dette smarte knyttebræt her:  Låse og tilbehør til knytte armbånd    Faldskærmsline i alle de fede farver

Find den ønskede lås på knyttebrættet

knytte armbånd vejledning sådan bruges knyttebræt

Monter de to halve låse i låsen på knyttebrættet, og indstil den ønskede længde på armbåndet, her har vi sat den til 20 cm.

 

 

 

 

 

 

 

Her har vi startet med at montere knytte snoren med en løkke i den ene lås og så igennem den anden lås, så er det bare at begynde og knytte.

 knytte vejledning.

Sort faldskærmsline til knytte armbånd

Faldskæres armbånd

Der er selvfølgelig mange muligheder, med hensyn til at knytte armbånd, her har vi brugt faldskærmsline i 4 mm, piller man indersnoren ud af faldskærmslinen får man et tyndere  armbånd, det er jo smag og behag hvad man foretrækker, eller man kan bruge en helt anden knytte snor.

Når man er færdig med at knytte er det bare at klippe enderne af og brænde dem forsigtig med en lighter, så har du et færdigt armbånd i den ønskede længde.

 

Her ser du det færdige knytte armbånd af sort 4 mm faldskærmsline, monteret med en sort lås i aluminium.

 

Super hot knytte armbånd

Så er det bare at slippe alle de kreative kræfter løs, og komme i gang med at designe dine egne unikke knytte armbånd, vi har et stort udvalg af faldskærmsline i både 4 og 2 mm, samt et stort udvalg af låse og tilbehør til knytte armbånd, find alt du skal bruge i webshoppen, skulle der være ting du ikke kan finde i shoppen, send os en mail så prøver vi gerne om vi kan skaffe den, og begynder selvfølgelig af føre den i fast sortiment.

Husk vi har dag til dag levering, og sikker online betaling, vi benytter post Danmark og sender alle ordrer som A post, Post Danmark leverer nu også dine pakker om Lørdagen, alle ordrer der er inde inden kl: 14 sendes samme dag på hverdage

Besøg webshoppen her, og find alt du skal bruge til dine smykke design.