Hjælp

 Hjælp og information til Webshoppen

 

Vi har prøvet at gøre det så let, så muligt at handle, oplever du alligevel problemer med shoppen kontakt support på mail salg@cyberimport.dk ( besvares så hurtig så muligt. )

Eller på vores Telefon: 30247630 Telefontid:  ( Man - Tors. kl. 12:30 - 16:00 - Fredag kl. 12:30 - 14:00 )

De varer hvor der er mængde rabat, rettes prisen automatisk når det antal der udløser rabatten er lagt i varekurven.

Har du en bruger konto på shoppen er det altid en god ide at logge ind på shoppen inden du ligger vare i kurven, da shoppen husker varer i kurven fra besøg til besøg. 

Vi har gjort det muligt af få varer sendt til Post Danmarks, vælg selv udlevering, når du vælger vælg selv udlevering, kommer der et felt, her skriver du dit post nr:, så kommer der et kort, her vælger du det udleveringssted der passer bedst for dig, og klikker på save adresse.

Alle priser i shoppen er incl. moms, du vil dog se en beregning af momsen på din ordre, da momsen skal opgives i henhold til lovgivningen.

Den endelige fragt kan først vises i vare kurven, når der er valgt hvor varen skal leveres, da fragten afhænger af leverings måde og mængde der er købt, alle ordrer over 500,- kr vare køb, er dog fragt fri. Fragt priser kan ses her: Fragt priser

 

* inkl. moms, plus forsendelse