Snor og wire

Smykkesnor og smykkewire

Knyttesnor til lav selv smykker

Her finder du knyttesnor og smykkewire til dine smykker, vi fører alle former for smykkesnor og smykkewire, så mangler du noget kan du finde det her på siderne. Uanset om du leder efter snøre i ruskind, lædersnor eller smykkewire i guld, sølv eller kobber har vi et stort udvalg. Valg af jnyttesnor og smykkewire er vigtigt, ikke blot fordi holdbarheden er vigtig, men også fordi smykkesnor og smykkewire, selvom det ikke ses ret meget, er vigtige for smykkets samlede udtryk. Lige som med smykkelås og andet tilbehør til lav selv smykker er knyttesnor og smykkewire en essentiel del af smykkefremstillingen. Mest populære knyttesnor lige nu er faldskærmsline - paracord, som blandt andet bruges til knytning af faldskærmsline armbånd, nøgleringe, bælter, hundehalsbånd, og hundesnore med videre.

Smykkesnor og smykkewire


Smykkesnor bruges oftes til at knytte armbånd eller andt af, det kan være vokset bomuld eller nylonsnøre som kan bruges som knyttesnor til at knytte blandt andet armbånd af. Der findes også den helt tynde nylontråd og Siliconetråd som bruges til at trække perler på eller silketråd med fastnål så det er ment at trække perler på og eventuelt at knytte knuder i mellem perlerne, i modsætning til smykkewire som er en metal wire til at trække tunge perler på, smykkewire kan også være en fast metal tråd ofte lavet i kobber enten i kobber farvet eller sølv / guldbelagt, den faste tråd kan også formes som man ønsker det til et elegant smykke.

Knyttesnor som er meget anvendt til armbånd

En meget anvendt knyttesnor til armbånd er Faldskærmsline / Paracord som også tit bruges til at lave nøgleringe og mange andre ting af, det er kun fantasien der sætter grænser, Faldskærmsline / Paracord findes i et hav af farver og designs, ligeledes findes det i 1,5 - 2 - 4 - 5mm tykkelse, det er memt og billigt at komme igang med at bruge knyttesnor, det kræver ikke en helt masse andre ting for at komme igang.
* inkl. moms, plus forsendelse