Perler

Billige perler & Beads til smykkefremstilling


Det er nemt, at arbejde med perler. Du kan lave kæder, armbånd, øreringe og meget mere. Det er kun din fantasi der sætter grænsen. Hos os får du billige perler til smykker i stort set alle afskygning og materialer, alene her på cyberimport.dk fører vi flere end 700 forskellige varianter. Af de mere populære slags er Stardust-, cloisonne-, glas- og rhinstensperler.

Der er flere fordele ved, at lave sine egne smykker. Det er hurtigt, nemt og billigt, at skabe en perlekæde eller et armbånd, som passer til din person og dit humør. Vigtigst er, at det er sjovt, at sidde og arbejde, med at kreer egne smykkedesigns.


 

Smykkedele i høj kvalitet.

Du finder et perfekt udvalg i blandt andet Onyx, opal, obsidian, ametyst og karneol hos os. Ædelsten er jo i den grad unikke og klassiske, med de mange forskellige slibninger og farvekombinationer kan du kreere smykker, der er absolut unikke og helt i din egen stil. Derfor er størrelsen af udvalget vigtigt – du skal kunne finde og købe præcist, hvad du har brug for. Det har vi sørget for, du kan. Vi har alt fra store smykkeperler til små glasperler.

Perler til smykker

Med vores perler til smykker er det kun fantasien, der sætter grænser! Du kan lave alt fra simple armbånd og halskæder til mere komplekse designs med forskellige farver og mønstre. Der er noget for enhver smag og stil.

Sæt kulør på dine smykker

Smykkeperler findes i et utal af farver og nuancer. Derfor findes der sikkert præcist den nuance og farve du skal bruge til dit næste design. Varianterne lavet af jade, lapis lazuli og jasper er meget farverige, og er fantastiske i smykker, hvor der også er sølv.

Glasperler

Hos cyberimport.dk finder du alle regnbuens farver og masser af specielle effekter som tonet skær, matslebne eller helt klare med stor dybde. De er billige og særdeles egnede til børn, der gerne vil lave smykker selv. Det er også blandt glasperlerne, du finder de berømte Swarowski, der er krystalglas og slebne som diamanter. Sæt dem i sølv, og du har royale smykker!

Cloisonne

Den ældgamle Cloisonne teknik er utrolig, når den benyttes på en perle – du skal simpelthen se dem. Det er emaljering og smukke og sirlige dekorationer, der giver dine smykker noget ganske særligt.

Perler Beads?

Perler er – i sin oprindelige betydning – fra muslinger, hvorimod beads er fremstillede af for eksempel ædelsten. Begge typer er ganske kostbare, og reelt ikke den slags, der benyttes til gør det selv smykkefremstilling.

Heldigvis for din pengepung er der i dag så mange fantastiske dele til Smykkefremstilling, at du ikke behøver at gå på kompromis med design og farver, selvom du ikke har ”ægte råvarer” til rådighed. Tænk blot på de fantastiske slibninger, du finder i Swarowski.

Perler til armbånd - Smykkeperler

Vi har mange typer smykkeperler til både halskæder, armbånd og øreringe. Beads er et utroligt produkt at arbejde med, da du kan ændre et smykkes look ved bare at ændre perlen. Nogle perler til smykker har en hård slibning og andre en blød slibning, der gør, at de hver især har forskellige udtryk. Med et stort udvalg af beads får du muligheden for at lege med dine designs. Prøv for eksempel at kombinere sort hematit med glas eller metal, som giver et råt look. Variationerne er mange, det er kun din fantasi, der sætter grænsen. Det er mulig for dig at have et stort udvalg af smykkeperler netop, fordi vi sælger dem så billigt.

Perler til smykker – Skab dine egne unikke designs!

Vi har et bredt udvalg af smykkeperler til både halskæder, armbånd og øreringe. Vores smykkeperler er ikke kun økonomisk, men også af høj kvalitet. Du behøver ikke at gå på kompromis med design og farver, fordi vores perler er fremstillet med omhu og sans for detaljer.

Billige perler

Gå på opdagelse i vores store samling af billige perler, der giver dig mulighed for at designe dine egne smykker til priser, der er helt i bund. På den måde får du større mulighed for at afprøve dine ideer. Det er vigtigt med kreativt råderum, hvor du kan lade fantasien råde uden at bekymre dig om pris og pengepung. Det råderum har du, når du bestiller dem hos Cyperimport.

Leder du efter smykkesten og halvædelsten finder du dem her: Smykkesten & Halvædelsten

* inkl. moms, plus forsendelse