Halvædelsten

Smykke materialer Halvædelsten

Smykkesten og halvædelsten

Smykkesten og halvædelsten er smukke, ofte er det noget enhver smykkekunstner drømmer om, at få lov at arbejde med. I smykkefremstilling skelner man mellem ædelsten som f.eks. diamanter, rubiner og smaragder og halvædelsten som ametyst, turkis og agat. Ædelsten er dyre, meget dyre, mens halvædelsten fås til overkommelige priser. Når du selv vil lave smykker, er det mest fornuftigt, at benytte halvædelsten. Smykkesten fås i alle farver og former, som perler, chips og rhondeller, hvor en del af smykket allerede er samlet.

Stort udvalg af smykkesten til dine smykker

Vi har et stort udvalg af smykkesten og halvædelstene til gode priser, så du kan komme i gang med at fremstille flotte smykker. Du kan med fordel hente inspiration fra vores side, hvor vi har flere uimodståelige sten til dine smykker. Uanset hvilken stil du ønsker dine smykker skal have, så har vi den sten du leder efter. Smykkesten er utroligt alsidige og er flotte til enhver. Du kan hos os finde både klassiske ferskvandsperler, stilrene onyks, glitrende Swarovski krystal og mange flere.  Vi har de smykkesten og halvædelsten du skal bruge. Skulle du mod forventning, ikke finde den sten, du leder efter, så hører vi gerne fra dig. Vi vil derfor gøre alt vi kan for, at finde din yndlings sten til dig.

Høj kvalitet til lave priser

Når du handler hos os, så er du ud over et stort udvalg, sikker på en god pris. Netop fordi vi er en online butik, har vi ikke udgifter til butik og salgspersonale. Derfor er det muligt at holde prisen helt i bund. Det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Vi tjekker alle ordre inden vi sender din vare afsted. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt dine smykkedele ankommer i dårlig stand. Når du bestiller dine varer hos os, så kan du hurtigt og nemt gå i gang med smykkefremstillingen.

* inkl. moms, plus forsendelse