Glasperler

lav selv smykker

Glasperler til smykker

Cats eye perler, krakelerede glasperler, perler med sølv, Goldstone perler og Lampwork perler er blot nogle af de mange forskellige perler, du finder her på siderne. Vi har flere end 100 forskellige perler til smykker og hvor du helt sikkert kan finde de perler du har brug for. Med glasperler kan du lave rigtig flotte smykker, som enhver ville blive glad for, at gå med. Det er derfor den oplagte gaveide. Fordi vi har så stort et udvalg, har vi delt dem op i flere kategorier, således du nemmere kan finde dine yndlingsperler:

glasperler•    Cats eye perler: De mest populærere perler, der giver et flot genskin, der minder om rigtige katteøjne.
•    Glasperler med sølv: Kombinationen af perlens farve og sølv giver et elegant og eksotisk udtryk.
•    Krystal perler: Elegant og flot slebent krystalglas, giver et eksklusivt og enkelt udtryk.
•    Lampwork perler: Disse perler er sjove, farverige og feminine. Fås i mange farver og former.
•    Glasperler millefiori: alsidige, sjove og farverige perler, der løfter humøret hos alle der ser dem.
•    Voksede perler: Perlerne har et klassisk og eksklusivt look. Fås i mange farver og med forskellig glans.
•    Øvrige glasperler: Her har vi gemt alle de perler, som ikke umiddelbart passer ind i de andre kategorier.

Små glasperler med stor effekt

Glasperler er populære fordi de kan det hele. De findes i alle farver, former og kan forarbejdes på et alle måder. De kan ligne store diamanter, flotte ædelsten eller klassiske ferskvandsperler.  De fås i mange størrelser, hvor selv små glasperler har stor effekt. Ligegyldigt hvilken personlig stil du har, så findes der en perle der passer til netop din smag og dit humør. Vores udvalg af smukke perler udvides løbende, således der altid er ny inspiration at hente hos os. Du kan derfor altid lave nye smykker med et anderledes look, hvis du handler hos Cyberimport.

Hurtig levering

Hos Cyberimport gør vi alt for at levere varen hurtig, vi afsender varer alle hverdag kl 14, for at sikre at du modtager varen hurtig, vi sender med Postnord så du frit kan vælge at få leveret på hjemme adressen eller en pakkeboks eller posthus hvor du ønsker at afhente pakken, så bestil Perler online i dag, så du hurtig kan komme i gang med at designe dine enge unikke smykker.
* inkl. moms, plus forsendelse