Faldskærmsline / Paracord

Faldskærmsline - Paracord - Faldskærmssnor

Har du endnu ikke fået afprøvet faldskærmsline til smykker, så er der nu ingen undskyldning for ikke, at komme i gang. De flotte faldskærmssnore kan nemt blive til flotte smykker, som er både flotte og moderigtige. Vi har et stort udvalg af forskellige farver og varianter, der giver dig mulighed for at skabe de paracord armbånd, halskæder med mere i præcist den stil, som du kan lide. En faldskærmsline er et spændende materiale at arbejde med, da du kan bruge den til flet eller som almindelig snor, hvor du påhæfter perler med mere på.

Lav selv de smarte og populære faldskærmsline armbånd.

Faldskærmsline - Paracord Ved køb af 90 meter, leveres Faldskærmsline linen på rulle.                                                

Der kan være en enkelt samling på længere stykker

Paracord 4 mm type 550 med 7 indersnore - Polyester og Paracord 2 mm med 3 indersnore , sælges pr. løbende meter. ( OBS. må ikke bruges som livline )

produkter (13)
 • Faldskærmsline 4 mm Armygrøn
  Faldskærmsline 4 mm Armygrøn
  3,95 kr
  Varenr.: 89010
 • Faldskærmsline 4 mm Coyote brun
  Faldskærmsline 4 mm Coyote brun
  3,95 kr
  Varenr.: 89012
 • Faldskærmsline 4 mm Sort
  Faldskærmsline 4 mm Sort
  3,95 kr
  Varenr.: 89016
 • Faldskærmsline 4 mm Mørk Grå
  Faldskærmsline 4 mm Mørk Grå
  3,95 kr
  Varenr.: 89030
 • Faldskærmsline 4 mm Rød/Orange camo
  Faldskærmsline 4 mm Rød/Orange camo
  3,95 kr
  Varenr.: 89039
 • Faldskærmsline 4 mm Gul/Sort camo
  Faldskærmsline 4 mm Gul/Sort camo
  3,95 kr
  Varenr.: 89043
 • Faldskærmsline 4 mm Sort/Hvid camo
  Faldskærmsline 4 mm Sort/Hvid camo
  3,95 kr
  Varenr.: 89037
 • Faldskærmsline 4 mm Dessert camo
  Faldskærmsline 4 mm Dessert camo
  3,95 kr
  Varenr.: 89005
 • Faldskærmsline 4 mm Grå/Beige camo
  Faldskærmsline 4 mm Grå/Beige camo
  3,95 kr
  Varenr.: 89036
 • Faldskærmsline 4 mm Hvid
  Faldskærmsline 4 mm Hvid
  3,95 kr
  Varenr.: 89007
 • Faldskærmsline 4 mm Orange
  Faldskærmsline 4 mm Orange
  3,95 kr
  Varenr.: 89009
 • Faldskærmsline 4 mm Neon grøn
  Faldskærmsline 4 mm Neon grøn
  3,95 kr
  Varenr.: 89017
 • Faldskærmsline 4 mm Fuchsia
  Faldskærmsline 4 mm Fuchsia
  3,95 kr
  Varenr.: 89045

Faldskærmssnor

En af de gode ting ved faldskærmssnor er, at det er en utrolig holdbar snor, der giver et helt specielt udtryk. Hos Cyberimport finder du nemt din yndlingsfarver, der hver især giver sit eget indtryk. Der er klassiske farver, pangfarver og du finder selvfølgelig også en faldskærmsline med mønster. Ligeledes finder du faldskærmssnor i flere tykkelser, hvor de mest populære er 2 og 4 mm. Med vores gode priser, finder du helt sikkert flere snører, som du kan få til at blive til de smukke paracord armbånd, som du sikkert har set i butikkerne og i modemagasinerne. Gå på opdagelse i vores sortiment og bestil dine snører allerede i dag.

Paracord – det nye sort inden for smykker

Paracord er moderne og noget man ser brugt ved mange forskellige typer smykker i modeverdenen i dag. Hos Cyberimport finder du et rigtigt stort udvalg af paracordsnøre, således du kan kreere smukke, fashionable smykker til både mænd og kvinder i din omgangskreds. Paracord snor kan flettes, bindes og der kan bruges til vedhæng, derfor har du uendelige muligheder for at skabe dit unikke udtryk. Derudover er det en snøre, der er utrolig holdbar, hvilket gør den ideel til fremstilling af smykker til den aktive eller til børn. Hvis du ikke fået det afprøvet, så kan vi hos Cyberimport anbefale, at du kommer i gang nu – vi er nemlig helt vilde med paracord.

Billig Faldskærmsline – Paracord

Hos Cyperimport.dk finder du et bredt udvalg af Paracord i alle tænkelige farver og varianter. Paracord giver dig muligheden for at lave alle mulige forskellige slags smykker, hvor kun fantasien sætter grænser. I de nedenstående afsnit vil der blive redegjort for selve materialet og nogle gode råd til at arbejde med Paracord.

Der er som sagt stort set ingen grænser for, hvad man kan udrette med Paracord. Har man lyst til at lave armbånd til mænd, kan de laves på en rustik og maskulin måde. Hvis man har lyst til at lave mere feminine armbånd, kan man sagtens tilføje forskellige perler eller andet i den boldgade. Hos Cyperimport.dk har vi Paracords i alle de farver og mønstre, som du kan forestille dig.

Faldskærmsline er lavet af polyester, hvilket også er grunden til dens fleksibilitet. Størstedelen af faldskærmslinerne har et ydre polyesterlag og en række individuelle polyester filamenter under det yderste lag. Det er også medvirkende til at give faldskærmsline den styrke, som den har. Det er også muligt at fjerne nogle af de indre polyester-filamenter, hvis man ønsker at bruge den til et andet formål som eksempelvis at sy.

Hvad kan man bruge Paracord til?

Paracord er det engelske ord for faldskærmsline og er utrolig velegnet til at lave smykker med. Men Paracord kan bruges til meget mere end bare smykker, selvom det de seneste par år er blevet meget populært. Paracord er et ekstrem stærkt og holdbart materiale, hvilket baner vejen for de utallige muligheder, der medfølger.

Når man arbejder med Paracord, er det vigtigt at sikre enderne, når man er færdig for at undgå, at de begynder at flosse. Den bedste og nemmeste måde at sikre enderne på er at brænde dem. Det kan både være en med lighter eller over levende lys. Det er op til en selv. Fordi Paracord er lavet er polyester, smelter det på en flot måde, så man kan få en ordentlig afslutning på sit projekt.

Det er vigtigt at trække det yderste lag polyester en smule tilbage, så de inderste polyester-filamenter også bliver brændt. Enderne skal brændes indtil de bliver til væske, og så skal de bare tørre. Det er vigtigt, at lagene er smeltet sammen.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for mulighederne med Paracord

En af de helt store fordele ved Paracord er, at det er et meget holdbart materiale. Så hvis du beslutter dig for at lave et smykke af dette materiale, går du ikke på kompromis med holdbarheden. Paracord er blevet utrolig moderne, og mulighederne er utallige. Cyperimport.dk har et enormt udvalg af Paracord, så du kan finde den helt rigtige farve, tykkelse og så videre. Kom i gang med Paracord, og lav unikke og spændende smykker til dig selv, dine venner og din familie.

Find vores store udvalg af lås og tilbehør til Paracord her:  låse og tilbehør til faldskærmsline
* inkl. moms, plus forsendelse