Vedhæng

Vedhæng til smykker

Smukke vedhæng til halskæde og armbånd i din stil

Elsker du også smykkedesign? Et smukt vedhæng til halskæde, armbånd eller øreringe fuldender dine smykker. I shoppen finder du vedhæng i alle farver og former – blomster, heste, blade, Thorshamre, hjerte vedhæng, vedhæng til mænd og meget mere. Alt er støbt i skønne materialer – glas, emalje eller aluminium i sølv- eller guldlook.  Du finder selvfølgelig også et udvalg af ægte guld vedhæng og sølv vedhæng. Hos Cyberimport får du altid meget for pengene. Du har råd til at købe stort ind til masser af smykker – og du får ekstra service med i prisen. Vi ved, du gerne vil i gang – derfor skynder vi os altid at sende din pakke, så du har den inden for 2 dage.

Skab dit eget look med vedhæng fra Cyberimport

Sæt et touch af stil til dit yndlingstøj med et smukt vedhæng til halskæde på en perlekæde i din yndlingsfarve. Eller lad dine designtalenter spille med masser af perler og kæder i mange varianter. Valget er dit - smykkedesign er for alle, store og små, begyndere og erfarne. Hos Cyberimport elsker vi selv at designe smykker. Det er let og hurtigt at komme i gang – og det er altid en glæde at vise resultatet frem. Glem ikke at tilmelde dig nyhedsbrevet – så sender vi dig rabattilbud og alle vores bedste tips til smykkedesign!  Shoppen rummer alt, hvad du får brug for – snor, wirer, lædersnører, robust værktøj og selvfølgelig perler og vedhæng i hundredvis. Se det hele nu.

produkter (1)
  • Vedhæng med strikketøj - 5 stk
    Vedhæng med strikketøj - 5 stk
    10,00 kr
    Varenr.: 42475

Valg af vedhæng

Det er det rigtige vedhæng der gør dine egne smykker unikke, det gælder om at finde den rigtige sammen sætning til dine lav selv smykker, hos cyberimport har vi et bredt udvalg af smykkedele til din smykke kreationer. Husk vi sender varer alle hverdage kl: 14 så du er sikker på hurtig levering.
* inkl. moms, plus forsendelse