Tourmalin

Tourmalin smykkesten er en unik og smuk krystalsten


De er fremstillet af en række mineraler og har forskellige farver, afhængigt af hvilken type af mineraler, der er brugt. Den har en skinnende glans og enestående klarhed, der gør den ideel til at skabe smukke smykker.

Tourmalin smykkesten er lavet af mineraler såsom almandin, dravit, uvarovit, schorl og elbaite, og de er alle sammen af forskellige farver. De mest almindelige farver inkluderer sort, grøn, rød, lilla, blå, gul og orange. Stenene kan have enkle eller komplekse farvekombinationer, som giver dem en helt unik glans og skønhed.

Hvis du ønsker at designe og skabe dit eget smykke, er Tourmalin smykkesten det perfekte smykkemateriale. Det er let at arbejde med, stærkt og holdbart. Det er også et godt materiale til at skabe komplicerede mønstre og designs.
produkter (7)
 • Naturlig Sort Tourmalin nuggets
  Naturlig Sort Tourmalin nuggets
  75,00 kr
  Varenr.: 17068
 • Sort Tourmalin smykkesten 6 mm Rund
  Tourmalin smykkesten
  65,00 kr
  Varenr.: 14031
 • Sort Tourmalin Chips
  Sort Tourmalin Chips
  48,00 kr
  Varenr.: 12016
 • Naturlig Tourmalin Faceteret 4 mm
  Få på lager
  Naturlig Tourmalin Faceteret 4 mm
  85,00 kr
  Varenr.: 40128
 • Tourmalin Agat Faceteret 2 mm
  Tourmalin Agat Faceteret 2 mm
  48,00 kr
  Varenr.: 40605
 • Naturlig Tourmalin Faceteret 3 mm
  Naturlig Tourmalin Faceteret 3 mm
  48,00 kr
  Varenr.: 40606
 • Tourmalin Agat Facetteret 4 mm
  Tourmalin Agat Facetteret 4 mm
  38,00 kr
  Varenr.: 40564

Denne smykkesten er et godt valg for folk, der ønsker et holdbart, farverigt og unikt smykke. Det er ikke kun smukt, det er også et godt materiale til at skabe smykker, der vil holde i mange år. Det er yderst fleksibelt og har en stor modstandsdygtighed overfor slid og skader. Det er også et godt materiale til at skabe smukke og unikke smykker, der kan bæres med stolthed.

Tourmalin smykkesten er en smuk og alsidig sten


Den er perfekt til at skabe smykker med. Det er holdbart, farverigt og kan bruges til at skabe unikke, kunstneriske designs. Det er et godt valg for folk, der ønsker et smykke, der er både smukt og holdbart.

Smykkestenen her er en af de mest populære som er tilgængelig på markedet. Det er en meget brugbar sten, da den har et højt niveau af farvevariation, som kan hjælpe med at skabe en lang række smykker.

Tourmalin smykkesten er et godt valg, hvis du ønsker at designe særlige smykker. Den kommer fra producenten i et bredt udvalg af farver og er meget holdbar og alsidig. Det er let at arbejde med, og det kan hjælpe med at skabe en lang række smykker. Tourmalin smykkesten er derfor et godt valg, hvis du ønsker at skabe unikke smykker.
* inkl. moms, plus forsendelse