Koral

Koral Perler er et fantastisk produkt


Koral perler er lette at bruge, så du kan nemt skabe et smukt smykke. Du kan bruge perlerne til at lave et armbånd, halskæde, øreringe eller andre smykker. Du kan kombinere perlerne med andre komponenter som f.eks. kæder, ægte sten eller andre smykkekomponenter for at skabe et unikt smykke.
produkter (4)
 • Pink Koral chips 5 x 8 mm OBS NYT BILLEDE
  Rosa Quarts 6 mm
  35,00 kr
  Varenr.: 17058
 • Koral nugget ca.6~9x5 mm
  Koral nugget ca.6~9x5 mm
  45,00 kr
  Varenr.: 16022
 • Rød koral 4 mm
  Rød koral 4 mm
  35,00 kr
  Varenr.: 14053
 • Koral chips rød ca.5x8-10 mm
  Koral chips rød ca.5x8-10 mm
  37,00 kr
  Varenr.: 11108

Koral perler til dine unikke Diy. smykker


Disse perler er en perfekt måde at skabe smukke og unikke smykker på. Produktet giver dig mulighed for at skabe et smykke, der er helt personligt og unikt. Det er også en god måde at give en personlig gave, som vil blive husket og værdsat.

Perlerne er en smukke og de vil udtrykke din personlige stil og vil få alle til at se beundrende til. Disse perler er en smuk og billig måde at skabe unikke smykker til dig selv eller som en gave til nogen, du holder af.

Koral perler er et fremragende valg til at lave smykker og armbånd. De er nemme at arbejde med, og deres glatte finish gør det let at skabe unikke, farverige smykker. De er lavet af høj kvalitet materialer, så de er meget holdbare. De er også velegnede til et væld af forskellige stilarter, så du kan skabe smykker, der passer til din stil.
* inkl. moms, plus forsendelse